Nyereményjáték: Szinkronkvíz - Második forduló (1. játék)

2016. november 03. - Jasinka Ádám

Az első Szinkronkvíz sikerét látva nem volt kérdés számunkra, hogy amilyen hamar csak lehet folytatjuk a nyereményjátékot. Az első forduló után nagyjából egy hónappal pedig el is hozzuk számotokra az újabb fordulót a Magyarszinkron.hu-val, Puliwood-dal és a Szinkronjunkie-val karöltve, amelyben immáron KÉT játékot játszhattok, de megéri dolgozni, hiszen már nem csak egy ajándékcsomagot tudunk kisorsolni.

mv_cikkfejlec.png

A VIASAT3 felajánlásával 3 db ajándékcsomag (Supergirl-póló és VIASAT3-as bögre), az Európa Könyvkiadó felajánlásával a Köszem szultána I-II. című könyv, az HBO felajánlásával 1 db Aranyélet-es, 1 db Westworld-ös és 1 db HBO-s ajándékcsomag, a Mystique Room felajánlásával 2x6 fős virtuális szabadulószobás játék, a Magyarszinkron.hu felajánlásával 1 fő részére szinkronizálási lehetőség és a Diafilmgyártó Kft. felajánlásával 1 db diafilmcsomag kerül majd kisorsolásra.

A Szinkronkvíz második, azaz jelen fordulója november 3. és november 6. között zajlik, és fontos kiemelni, hogy a nyereménysorsoláson csak azok vehetnek részt, akik MIND A KÉT játékkal játszanak és a megszerezhető 20-20 pontból legalább 12-12-t összegyűjtenek.

Az első játék: november 3-án, 12:00-kor,
A második játék: november 5-én, 12:00-kor indul.

A nyereménysorsoláson való részvételhez nincs más dolgotok, mint a lenti feladványsorban megadni a nevetek, az e-mail címetek (a sorsolás utáni elérhetőség miatt), lájkolni a MűsorVízió és a Magyarszinkron.hu Facebook oldalát, és jó pontszámmal zárni a két kvíz kitöltését. Jó szórakozást és jó játékot kívánunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása