Ők lesznek a Zoo - Állati ösztön című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 23. - Jasinka Ádám

 A Zoo - Állati ösztön című thriller két szálon és két helyszínen játszódik. Az egyik főszereplő Jackson Oz zoológus, aki abból él, hogy szafarikat vezet Afrikában barátjával, Abrahammal. Az élete mondhatjuk, hogy zavartalanul telik mindaddig, amíg egyik nap furcsa, állatoktól származó támadások nyomaira nem lesz figyelmes. A másik történetszál Los Angelesben játszódik, ahol egy amerikai újságíró, Jamie Campbell és egy állatorvosi kórboncnok, Mitch Morgan az afrikaihoz hasonló rendellenes állati viselkedést fedeznek fel. A két szál és a két főszereplőcsapat ezen a pontos össze is ér, és kiderül, hogy ez nem pusztán véletlen, hanem az állatok fellázadtak az emberiség ellen.

 A James Patterson és Michael Ledwidge azonos című regénye alapján készült széria hazai premierje a TV2 Csoporthoz tartozó Prime nevű adón lesz szeptember 7-én este tíz órakor, és a szezon ebben az idősávban is kerül majd képernyőre. Az afrikai szál főhősét James Wolk alakítja, akit láthattunk már többek között Robin Williams mellett az Eszementek (The Crazy Ones) című komédiában, és jó hír, hogy most is Szabó Máté lesz a magyar hangja. Az amerikai vonal legismertebb színészének, Billy Burke-nek - aki a patológust alakítja - pedig szintén olyan magyar orgánuma lesz, akivel hallhattuk már, ugyanis a Revoution-ös Varga Gábort szólaltatja meg. A Zoo - Állati ösztön magyar változatát Bartucz Attila rendezi.

zooszinkron.jpg

 A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Zoo - Állati ösztön (Zoo)

James Wolk (Jackson)  - Szabó Máté
Kristen Connolly (Jamie) - Vadász Bea
Nonso Anozie (Abraham) - Bognár Tamás
Nora Arnezeder (Chloe) - Gáspár Kata
Billy Burke (Mitch) - Varga Gábor
Ken Olin (Professzor Oz) - Kőszegi Ákos
Alyssa Diaz (Dariela) - Bogdányi Titanilla
Josh Salatin (Logan) - Czető Roland
Carl Lumbly (Delavenne) - Jakab Csaba

Magyar szöveg: Schulcz Ádám
Hangmérnök: Cs. Németh Bálint
Vágó: Völler Ágnes
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása