Ők lesznek A holnap legendái című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 18. - Jasinka Ádám

 Amilyen sokat kellett várnunk arra, hogy Barry Allen és kis csapata megérkezzen Magyarországra, most olyan gyorsan jönnek vele a társai, a többi szuperhősös széria. A Flash - A Villám eddig elkészült két szezonja ráadásul egymás után, szünet nélkül került képernyőre, és még a válótársaként behozott Supergirl előtt sem hagyták pihenni a nézőket, egyből kínáltak nekik alternatívát. Ha pedig ez még nem lenne elég szuper, a VIASAT6-ra augusztus 24-től megérkezik a negyedik DC-s széria Oliver Queenék univerzumából, A holnap legendái.

aholnaplegendaiszinkron.jpg

 A holnap legendái főszereplője Rip Hunter, az Időmester, aki azért, hogy megállítsa a halhatatlan gonoszt, Vandal Savage-ot célja, azaz a totális káosz elérésében, visszautazik az időben, a mi jelenünkbe és egy csapatnyi válogatott hőssel és antihőssel szövetkezik azért, hogy szembeszállhasson Vandallal. A sorozatban szerepelni fog jó pár olyan karakter (mint például Fagy kapitány és Hőhullám), akiket A holnap legendái előtt már láthattunk vendégszereplőként például a Flash - A Villámban. Ennek megfelelően nekik már van szinkronhangjuk, de sok új karakter is érkezik, akikhez Aprics László választotta ki a magyar megfelelőt.

 Az talán nem volt kérdés, hogy a Flash után Wentworth Miller itt is Hevér Gábor hangján szól majd, valamint hogy Dominic Purcell ismételten megkapja László Zsolt orgánumát. A többségében eddig még tévében nem debütált karaktereket is impozáns színészcsapat szinkronizálja majd. A sorozatveteránnak is mondható Victor Garbernek Kőszegi Ákos kölcsönzi a hangját, míg a Broadchurch-ből megismert Arthur Darvill-nek Makranczi Zalán. A hölgyek táborát pedig Nemes Takách Kata, Bogdányi Titanilla és Balogh Anikó erősíti. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow)

Victor Garber (Dr. Stein) - Kőszegi Ákos
Brandon Routh (Palmer) - Pál Tamás
Caity Lotz (Sara) - Nemes Takách Kata
Franz Drameh (Jefferson) - Sándor Péter
Dominic Purcell (Rory) - László Zsolt
Ciara Renée (Kendra) - Bogdányi Titanilla
Wentworth Miller (Snart) - Hevér Gábor
Amy Pemberton (Gideon) - Balogh Anikó
Arthur Darvill (Hunter) - Makranczi Zalán
Casper Crump (Savage) - Bolla Róbert
Falk Hentschel (Hall) - Posta Victor

Magyar szöveg: Imri László
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: VIASAT
A kép forrása: insidepulse.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása