Ők lesznek az X-faktor új mentorai

2016. június 08. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub ma jelentette be, hogy az egy év kihagyás után idén ősszel visszatérő X-faktor zsűrijében kik foglalnak majd helyet, és ki lesz az ősz legnagyobb durranásának szánt showműsor házigazdája. Aki nyomon követte a bulvárlapok előzetes tippjeit, és a pletykaáradatokat, azoknak nem tudok sok meglepetéssel szolgálni, ugyanis százszázalékosan bejöttek a jóslatok.

 Az X-faktor 2016-nak az előzőekhez hasonlóan Istenes Bence lesz a műsorvezetője, ismételten egyedül, ami nem is csoda, hiszen nagyon jól megoldotta a feladatot. Az esetleges kísérőműsorról, az After X-ről most nem esett szó, de sanszos, hogy az RTLII-n adásba kerül majd ősztől ez a produkció is. Az X-faktor idei, összességében már hatodik szezonjának győztese az évi egymillió forinton felül kap még 15 milliót, azaz 27 millió forinttal a zsebében távozik majd a műsor végén, hogy beindítsa zenei karrierjét.

xfaktormentorok16.JPG

 Istenes Bence mellett visszatér az új évadra a tavalyi szünetben a Sztárban sztárban szereplő Tóth Gabi, és ha úgy tetszik vele érkezik az azt megnyerő Gáspár Laci is. Az RTL Klub nagyon megfiatalította az X-faktor zsűrijét, ugyanis a másik két mentor Puskás Peti és ByeAlex lesz, akiknek nevét nem is olyan régen már felröppentette a bulvársajtó.

 Így nagy meglepetést nem hozott most ez a sajtótájékoztató, viszont az nagyon is érdekes hír volt, hogy a VIVA után idén ősszel az RTL-en tér vissza a Comet zenei díjátadó. A Viacom és az RTL Magyarország közösen készíti majd az új Comet-et, amelyen nem csak zenei témában fognak díjakat osztani, hanem sokkal szélesebb körben. Az RTL Klub-nál pedig hosszútávra terveznek vele, ugyanis meghatározó díjátadóvá szeretnék tenni a felélesztett Comet-et.

Fotó: műsorvízió

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása