Itt vannak a Veronica aranya című sorozat magyar hangjai

2015. július 07. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél amennyire nem jönnek be a főműsoridőben tett változtatások, a délutáni kínálatuk annyira sikeres és bárki is választja ki, melyik telenovellát tűzik aktuálisan képernyőre, szinte nem tud hibázni. A tévézők pedig láthatóan hálásak, hogy folyamatosan érkeznek az újabb darabok, amik zöme ráadásul nem is olyan régen, tavaly vagy éppenséggel idén debütált az amerikai kontinensen.

veronicaaranyaszink.jpg

 A Valentina titka fináléja után hozták el Az én bűnöm című sorozatot és most, július közepétől újabb váltásra kerül sor, mivel befejeződik az Emlékezz, Reina! története és a helyére egy 2015-ös telenovella, a Veronica aranya kerül július 23-tól. A Veronica aranya egyébként annyira friss, hogy a premier áprilisban volt Mexikóban és jelenleg is képernyőn van, sőt az epizódok forgatását sem fejezték még be.

 A sorozat főszereplőnőjét Ana Brenda Contreras alakítja, akit sokan a szintén a TV2-n futott Maricruzból ismerhetnek, de olyan telenovellák színészei is játszanak a Veronica aranyában mint A vihar, a Dél királynője, A mostoha, A Macska vagy éppen a Paula és Paulina. A népszerű színészeknél pedig úgy látszik ügyeltek arra, hogy azokat a szinkronhangokat válasszák, akikkel korábban már hallhatóak voltak egy vagy több másik sorozatban.

Veronica aranya (Lo Imperdonable)

Ana Brenda Contreras - Trokán Nóra
Iván Sánchez - Tokaji Csaba
Grettell Valdéz - Szabó Zselyke
Sergio Sendel - Kárpáti Levente
Marcelo Buquet - Tarján Péter
Mar Contreras - Kiss Virág
Sebastián Zurita - Szabó Máté
Gaby Mellado - Csuha Bori
Juan Ángel Esparza - Horváth Gergő
Paty Díaz - Bertalan Ágnes
Roberto Ballestero - Bognár Tamás
Delia Casanova - Némedi Mari
Ricardo Franco - Szatmári Attila

Magyar szöveg: Fekete Zsuzsa és Márkus Tamás
Rendező: Szalay Éva
Stúdió: Subway

Forrás: TV2
A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása