Itt vannak a Brown atya című sorozat magyar hangjai

2015. április 22. - Jasinka Ádám

 A köztévé mutatta be a G. K. Chesterton kriminovelláiból készült brit sorozatot, aminek a főszereplője Brown atya egy olyan római katolikus pap, aki egy idilli, vidéki kisvárosban old meg különféle bűneseteket. A sorozat egyébként elég jól illeszkedik a Duna TV profiljába, hiszen a felvezetése az a Don Matteo, amiben szintén, egy a nyomozáshoz nagyon értő pap a főszereplő.

brownatyaszink.jpg

 A Brown atya című sorozatnak a főszereplője Mark Williams, akit sokan a Harry Potter-filmek Arthur Weasley-jeként ismerhetik, a magyar hangja viszont most nem Forgács Gábor, hanem Haás Vander Péter lett, aki elsőre ugyan szokatlan volt, de teljesen fekszik neki ez karakter. A többieknek is jól állnak a választott magyar hangok és külön örülök annak, hogy Szabó Évát és Orosz Helgát nem csak egy-két epizód erejéig hallhatjuk egy sorozatban.

Brown atya (Father Brown)

Mark Williams - Haás Vander Péter
Sorcha Cusack - Szabó Éva
Katarzyna Koleczek - Bertalan Ágnes
Nancy Caroll - Orosz Helga
Hugo Speer - Dolmány Attila

Magyar szöveg: Schultz Ádám
Szinkronrendező: Balog Mihály
Stúdió: Balog Mix Stúdió

A kép forrása: wptschedule.org

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása