Felfrissített szereplőgárdával jön a Crossing Lines harmadik évada

2015. február 21. - Jasinka Ádám

 Az AXN adja Magyarországon az Európában, a főszereplőt, William Fitchnert leszámítva szinte csak európai színészekkel dolgozó nyomozós sorozatot, a Crossing Lines - Határtalanult. Az első évadot még az amerikai NBC is levetítette, de nézők nem igazán voltak kíváncsiak az akcentussal beszélő szereplőkre és az egy másik kontinensen zajló eseményekre. A sorozat viszont az amerikai piacot leszámítva volt annyira sikeres és népszerű, hogy a gyártó Sony berendelje a második évadot, amihez csatlakozott többek között Carrie Anne Moss is.

crossinglinesszereplok.jpg

 A második évad befejeztével nem csak a történetet illetően hagytak rengeteg kérdést és elvarratlan szálat az írók, ugyanis a sorozat sorsával kapcsolatban sem lehetett tudni semmit. Az évadzáróban két szereplőnek is igencsak megpecsételték a sorsát és szerintem nem is térnek vissza az új részekre azzal a William Fitchnerrel együtt, aki kiszállt a sorozatból. A harmadik évad azonban nem marad ismert színészek nélkül és az alapcsapatból is lesznek visszatérő szereplők. Az első két évadból megismert színészek közül Lara Rossi, Tom Wlaschiha és Donald Sutherland tér vissza az új évadra és hozzájuk csatlakozik Elizabeth Mitchell (Lost, Revolution), Goran Visnjic (Vészhelyzet), Stuart Martin és Naomi Battrick is.

 A sorozat új évadának története a második évados finálé után hat hónappal fog játszódni, amikor is újra összeáll az európai országok határait átlépve nyomozó különleges egység. A sorozatból nem csak a főszereplő lép ki, hanem a készítő és író Edward Allen Bernero is, akinek a helyét Frank Spotnitz veszi át, aki többek között az X-akták című sorozaton is dolgozott. A harmadik évad tizenkét részes lesz és a forgatások a jövő héten kezdődnek Prágában.

A kép forrása: hu.axn.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása