Romantikus este a Cool-on

2013. május 28. - Jasinka Ádám

 Meg Ryan és Tom Hanks összeillő páros, több közös filmjük is volt. Húsz évvel ezelőtt forgatták első közös mozijukat A szerelem hullámhosszán című romantikus történetet. Ezt az alkotást, valamint A szerelem hálójában című filmjüket egymás után, egy estén láthatják a Cool nézői június 9-én, vasárnap.

aszerelemhalojaban.jpg
 A szerelem hullámhosszán című filmben Annie (Meg Ryan) az autóban rádiót hallgat. Az adásban egyszer csak megszólal egy kisfiú, aki édesapjának kér segítséget. Kiderül, Sam (Tom Hanks) felesége halála óta magányosan él, egyedül neveli fiát. A lány a történetüket hallva elhatározza, elindul, megkeresi az ismeretlent, akiben felismerni vélte az “igazit”.

 Nagyszerű az összhang közöttünk – nyilatkozta következő romantikus filmjük, A szerelem hálójában című vígjáték elkészítése után Meg Ryan.

 Kathleen Kelly (Meg Ryan) egy gyermekkönyvbolt tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév alatt ismerkedik a világhálón. Ismeretlenül adnak tanácsot a másiknak, sőt, egymásba is szeretnek. Ám eljön a nap, amikor fény derül kilétükre.

Forrás: Cool TV Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása