Showder Klub – 11x06

2013. május 14. - Jasinka Ádám

 Ez a rész elég erős reklámot kapott azzal, hogy Puzsér Róbert nekiment a magyar stand-up-nak és úgy általában a magyar szórakoztató iparnak. De, hogy kit és miért tett felelőssé a magyar igények alakulásáért, azt a bejegyzés végén olvashatjátok.

vlcsnap-2013-05-14-11h09m12s7.png

 Az idei évad azzal, hogy két részt is kiemelkedőnek ítéltem veri a tavalyi szezont, amire annyira nem is emlékszem. Az előző adás után ez a rész viszont kicsit visszaesés volt, ugyanis a műsorvezető személyén elúsztak a dolgok. A továbbiakban spoileresen folytatom.

 Dombóvári István nem rossz, vannak jó poénjai, de nem tudta azt megcsinálni, amit Kőhalmi Zoltán például, azaz kihasználni a fellépők közötti játékidőt is. Erőltetettnek és a rész legkevésbé vicces előadásának éreztem az ő produkcióját.

 Az első fellépő Aranyosi Péter volt, akit kedvelek, és ismét jó volt, sőt az idei szezonos fellépésén túl tett a perui indiános történetekkel. Szórakoztató és élvezetes volt, mind a humora, mind pedig az előadásmódja. Az esküvős rész nem tetszett annyira, de kárpótolt a felépített történettel.

vlcsnap-2013-05-14-11h12m47s118.png

  • Alsegédszerkesztőhelyettes. Más munkahelyeken ezt R1-es munkatársnak hívják. Ereggy ide, ereggy oda...

 A második fellépő Kiss Ádám volt. Az ő előadása felemás volt. Voltak jó poénjai és története, csak ezt a Rádiókabaréban már elmesélte, s az amúgy vicces monológja másodjára nem ütött annyira, mint a rádió humor műsorában.

vlcsnap-2013-05-14-11h13m24s232.png

 A harmadik fellépő a műsor során végig mutatott/untatott Puzsér Róbert volt. A műsor elején volt egy kis gag, amiben bemutatták a kritikust, ki is ő. Élvezetes volt látni ez a jelenetet és pont az ellenkezőjét annak, ami Puzsér Róbert, ez volt benne a poén, s szerintem jól sült el. Azzal kezdett, hogy nem szórakoztatni jött és nem is kapunk tőle ilyen előadást. Kritikát, szerintem jót és érdekeset, fogalmazott meg, ami a közönségnek látszólag nem tetszett, pedig nem hülyeségeket beszélt. Elmondta, miért gondolja, hogy mind Friderikusz Sándor, mind Horváth Ádám, miért tehet arról, hogy a magyar szórakoztatás az, ami.

vlcsnap-2013-05-14-11h13m55s25.png

Értékelés: Ez a rész, Puzsér Róbert ide vagy oda, egy közepes adás volt. A szerintem reklámnak szánt botrány jobb volt, mint maga a műsor. Kicsit összecsapottnak éreztem és egy random, nem reklámozott rész, mint az előző kettő, amiben Kőhalmi Zoltán is szerepelt jobbak voltak. Aranyosi Péter húzta fel a színvonalat, de inkább hasonlított az évad eleji egysíkú minőséghez, mint az előző rész élvezetes humorához.

5/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása