Showder Klub – 11x05

2013. május 07. - Jasinka Ádám

 Az idei évad elég érdekesen alakul. Míg az első két rész csak felvezető volt a harmadik és eddig legjobb részhez, addig az átmenet, de közepesnél jobb negyedik rész után megint egy korrekt epizódot láthattunk. Lehet azért írom ezt, mert a kedvenceim szerepelnek, egy a lényeg, kezdenek rátalálni az értelmes útra.

vlcsnap-2013-05-07-16h16m29s43.png

 A műsorvezető Kőhalmi Zoltán volt, aki ismételt egy kicsit rádiókabarés műsorából, de így is profi és vicces tudott lenni. Igaz ugyan az, hogy nem közelítette meg az ebben a szezonban már letett remek fellépését. Korrektül levezette az adást. Nem az volt, hogy félperces poénokat mond a fellépők között, hanem volt egy kellemes történetvezetés és anekdotázás az előadásában.

 Az első fellépő Mogács Dániel volt, akinek a humorát és indokolatlan kiabálásait nem szeretem, viszont amit most letett az zseniális volt. Felépített előadása volt, érdekes dolgokkal, vicces szituációkkal és szó szerint előadta azt, amit mesélt. Jókat nevettem, sőt az adásban a legtöbbet rajta. A testépítős rész pedig az idei évad egyik legjobbja. Mogács Dániel, a Munakügyek egyik szereplője kitett magáért.

vlcsnap-2013-05-07-15h22m46s68.png

  • Bazzeg, hogy a picsába nézek ki?

 Az évad elejét simán verte ez az epizód első fele, pedig csak kettő stand-upos lépett fel. A harmadik Felméri Péter volt, aki kevesebb játékidőben bontakozott ki és igazán nem is tudott vicces lenni. Jó poénokat mondott, de valahogy az előző kettő fellépőhöz képest kevésnek éreztem.

vlcsnap-2013-05-07-15h25m20s69.png

  • Hatjegyű számból köbgyököt vonni annyira nehéz, hogy könnyebb megtippelni.

 Az adás utolsó fellépője Beliczai Balázs volt. Sajnos nem parodizált, de így is remek volt. Zenei körképet mutatott, énekelt és humorizált. Teljesen jó produkció volt, csak vártam, hogy valamelyik politikus vagy közéleti szereplő hangján is énekel majd. A műsornak jót tett, hogy nem állt kezében mikrofonnal és beszélt, hanem mozgott a színpadon, zenélt és énekelt. Kicsit kimozdította a nézőket a sima stand-up-ból.

vlcsnap-2013-05-07-15h27m36s146.png

  • Unokatestvérem barátnőjének kedvenc zenei stílusa a relaxációs muzsika, a chill out.
  • Ő nem nagyon figyelt és vett neki egy Auth Csilla CD-t.

Értékelés: Azt kell, hogy mondjam az évad legösszerakottabb része volt. A harmadik adás Kőhalmi Zoltán miatt volt nagyon jó, viszont itt mindenki egyformán erős és vicces volt, úgyhogy megugrották újra a lécet. És ez a két rész és a humoristák kezdenek hasonlítani az első évadokban mutatott formájukra.

7/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.05.07. 17:34:04

Én 8/10-et is mernék rá adni, ki is fejtem:
Kőhalmi: valóban sokat ismételt, de rá jellemzően ügyesen újracsomagolva, és volt azért újdonság is.
Mogács: sokan nem szeretik, mert az elején tényleg voltak gyengébb részei, de ma már kiforrott, egyedi és vicces.
Felméri: ő most csak gyenge volt.
Beliczai: Pont 2 napja szombaton volt a májusi Rádiókabaré 1. részében zárószám a zenés fellépése. DE ott "csak" a szintetizátoros rész volt, ami egyrészt naggyon vicces, másrészt a itteni gitáros részt még nem hallottam, és azon kifeküdtem..:)
Szóval ha valaki egy egy részt néz meg az évadból, ez legyen az.

Jasinka Ádám 2013.05.07. 18:11:46

@Flankerr: Igen, ezt érdemes megnézni. Mogács pedig tényleg kiforrt.

Beliczainál az elején a Koppányos dolog is zseniális volt.
süti beállítások módosítása