New Girl - itt a második évad

2012. szeptember 28. - Jasinka Ádám

 Igen, kezdett, és még hogyan. Az első évad, kimagasló volt, és felért nálam a szitkomok listáján az első helyre olyan sorozatokat megelőzve, mint a Veep, vagy esetleg a Modern Family. Az első évadról írt magasztos írásom után itt sem várható kevesebb dícséret.

newgirl3_1.png

 A New Girl zseniális. Csak a nézők távolodtak el a sorozattól. A kezdeti 10M-ós nézettség az évad végére 5M köré esett, de a színvonal viszont nem. Érdekes, hogy a nézők a stabil szint, jó poénok és egyre szerethetőbb karakterek ellenére, de elpártoltak a sorozattól. Aki maradt, az pedig nem bánta meg, a New Girl továbbra is szórakoztató és a Fox csatorna egyik legnézettebb szitkoma.

newgirl_1.png

 A második évad dupla résszel kezdett, ezzel is elvezetve a két utána követező újonc sorozatot, a Ben and Kate-et, és a The Mindy Project-et. A két résszel csak az a baj, hogy visszarázódik az ember és akar még több részt belőle. Az első évadot így is egyszerre néztem meg, és így kicsit hiányérzetem van, hogy nem láthatok még belőle. Viszont  így tovább lehet élvezni ezt a nagyszerű sorozatot.

newgirl5_1.png

 Hogy a második évadról is szóljak, a történetet ott folytatták, ahol abbahagyták az első évadot. Schmidt-ről lekerült a péniszgipsz és ennek alkalmából hatalmas party-t szervez Nick bárjában, ahol bemutatja új brand-jét, a veszélyt. Jess-t kirúgják az állásából, és mivel rengeteg szabadideje lett, főz, mos, takarít és megpróbálja lekötni magát, ami végülis egy férfi mellett sikerült. Winston-t meglátogatja a családja, és Schmidt-et főleg Winston nővére érdekli, a vonzalom viszont nem kölcsönös. Nick közben találkozik a jövőbeli Nick-kel, kicsit Family Guy-os, Stewie-s hatás, és emiatt megpróbál kicsit megváltozni és bocsánatot kérni Jess-től azért, amit egyszer el fog követni.

newgirl2_1.png

 Dióhéjban és pár kihagyással, de ennyi a története az első két résznek. Nem tűnik valami izgalmasnak, mesélni és mint kiderült párszor, írni sem tudok olyan jól, ezárt ajánlom, hogy mindenki lássa ezt a kétszer húsz percet és élvezze. Ha nem láttátok volna az első évadot, akkor pótolandó, hiszen nem epizódikus a sorozat, összefüggenek a részek. Alapozásnak és kikapcsolódásnak is jó az első évad.

newgirl4_1.png

Értékelés: Szeretem ezt a sorozatot, így nem nehéz nem dícsérni. Továbbra is áll az, hogy beleszerettem a sorozatba és a karakterekbe. A színészek nagyon jók és a poénok is ülnek. Az arckifejezések és helyzetkomikumok is rendben vannak. A legjobb az, hogy a színvonalat, az első évad színvonalát nem engedték el a készítők.

8/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása