Négy szereplőtől megválik a Barátok Közt

2012. június 12. - Jasinka Ádám

 Úgy néz ki eljött egy kis vérfrissítés ideje. A már 13-14. évadát (bár ezt nem tartják be, szóval 6200. adás körül járó) taposó Barátok Köztben öt karakter szereplő élete változik meg adta hírül a Blikk.

 Kalamár Tamás, a sorozat producere elárulta, hogy ki, s miért távozik a szériából. "Aradi Balázs, Barna Zsombor, valamint a Timikét (Rada Klaudia) és Mátét (Kergyó Richárd) alakító gyermekek is búcsúznak a Mátyás király tértől." Előbbiek a továbbtanulás miatt lépnek ki a sorozatból, ugyanis a diploma megszerzéséig a Színház- és Filmművészeti Egyetemen nem engedélyezi a szereplést (televízióban gondolom). Ő kettejüket új színészek helyettesítik, de karakterük megmarad (sorozatbeli neveiket nem tudom, talán Péter az egyik, passz).

 Azonban a két kisgyereknek a jövőben több szerepet, szöveget szánnak így kicsit érettebb színészpalántára van szükség. Timikét (az ő nevét a Blikkből tudom) Jelinek Éva, Mátét (szintúgy Blikk) Puha Kristóf fogja alakítani.

 Az ötödik nagy változás az, hogy a Gézát (na az övét fejből vágom), magát a karaktert téltől szünetre küldik, úgyhogy érdekes változások állnak be a Mátyás király (1458-1490 muszáj voltam ezt ideírni) tér lakóinak életében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása