Az egyik legrégibb rádióműsorából csinál tévéműsort a köztévé

2018. január 05. - Jasinka Ádám

Mondhatni, hogy egy igazán retró tartalommal bővül hamarosan a Duna Televízió, a köztévé főadójának műsorkínálata.

Január 7-től kezdve a hét utolsó napjain, a vasárnap déli Híradó után, 12.50-től a Magyar Rádió egyik legendás műsora, a Jó ebédhez szól a nóta elevenedik meg a képernyőkön. A tévéműsor házigazdája Bényi Ildikó lesz, aki nem lesz ismeretlen a Duna nézői számára, ugyanis láthatták a Hogy volt?!-ban, és ő volt a 2015 végén megszűnt Kívánságkosár egyik műsorvezetője is.

joebedhezszolanota_dunatv.jpg

A Jó ebédhez szól a nótában id. Berki Béla cigányprímás gondozásában csendülnek fel a legszebb magyar dalok. A január 7-i, első adásban Csepregi Éva, Kalocsai Zsuzsa, Kautzky Armand, Nemcsák Károly és Balázs Péter ad elő egy-egy régi klasszikus nótát. A zenei értékközvetítésen túl a műsor a jellegzetes magyar tájakat is bemutatja, minden vasárnap más helyszínről jelentkezve, továbbá betekintést nyerhetünk a legendás csárdák, borműhelyek belsejébe is - írja a közlemény.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása