Ősszel magyarul is nézhetjük a Castle sztárjának vadonatúj sorozatát

2017. június 15. - Jasinka Ádám

Az Egyesült Államokban tavaly májusban ért véget az egyik legkedveltebb nyomozós sorozat, a Castle, melyből idehaza is a nyolcadik és egyben utolsó évad látható. Ugyan a magyar szinkronos vetítésben június 13-tól nyári szünetet tartanak, jó hír lehet a rajongók számára, hogy az egyik főszereplőt ősszel a visszatérő Castle mellett egy vadonatúj produkcióban is láthatják majd.

elfeledveaxnpremier.jpg

A nemzetközi premierrel egy időben mutatkozik be magyar szinkronnal az AXN műsorán Stana Katic legújabb szériája, az Elfeledve (Absentia). A történet középpontjában egy FBI ügynök áll, aki egyik nap nyomtalanul eltűnik és csak hat évvel később, egy erdei faházban találnak rá. Addigra azonban teljesen felforgatták az életét; férje újranősült, kisfia nem ismeri meg és visszatérése után egy gyilkossági ügybe is belekeverik.

Stana Katic mellett állandó szereplőként láthatjuk majd többek között Ralph Inesont (Trónok harca), Patrick Heusingert (Alkalmi), Cara Theoboldot (Downton Abbey), Angel Bonannit, Neil Jacksont (Az Álmosvölgy legendája), Richard Brake-et (Ray Donovan) és Patrick McAuley-t (Démonok között 2.) is.

Fotó: ©Sony Pictures Television Networks

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása