Idén véget ér a magyar HBO sorozata

2017. május 22. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban igazán nem lehetett okunk a panaszra - már ami a hazai gyártású sorozatokat illeti. Idén új részeket nézhettünk a Válótársakból, a Csak színház és más semmiből, elrajtolt a Tóth János és kilőtt A mi kis falunk, az Egynyári kaland pedig nemrég tért vissza a Balaton partjára. Ezek közül szinte mind folytatódni fog, és ma kiderült, hogy az HBO egyik első szériája hamarosan a befejező évadát kezdi majd.

terapiautolsoevad2.jpg

A Társas Játékról sajnos továbbra sincsenek hírek, de a Terápia, az Aranyélet indulásáig a legjobb HBO-s és legjobb magyar sorozatnak is tartott produkció hamarosan az utolsó évadával jelentkezik. A ma kiadott kedvcsináló ajánlóban több szereplő hangját is hallhatjuk, miközben a kamera végigvezet minket a már jól ismert helyszínen. A Terápia harmadik és egyben utolsó évadának előzetesét a Továbbra kattintva nézhetitek meg.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása