Utolsó évadát kezdi meg az RTL Klub sorozata

2017. május 03. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub vezető sorozatai közül hamarosan mindegyik véget ér. Idén februárban kezdték meg a Szulejmán utolsó szezonjának sugárzását, a Dr. Csontból pedig mindösszesen csak tizenhat epizód van vissza. Most tavasszal elérkezünk egy újabb mérföldkőhöz, méghozzá az idehaza hét éve indult krimisorozat, a Castle utolsó évadához.

castlenyolcadievadpremier.jpg

Az amerikai ABC adón tavaly tavasszal köszönt el a nézőktől Castle és Beckett kettőse. A vélhetően könnyes búcsúra pedig nemsokára hazánkban is sor kerül majd, ugyanis az RTL Klub a hetedik évad fináléját követően nem küldi nyári szünetre a sorozatot. Ez azt jelenti, hogy május 16-án, 21:55-ös kezdéssel elindítják az utolsó etapot. A nyolcadik évadból azonban most tavasszal csak pár rész kerül adásba, mivel nyáron pihenőre vonul majd a Castle is.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása