Visszatérő műsor miatt megy újra szünetre a Castle

2017. január 31. - Jasinka Ádám

A Castle hetedik, és egyben utolsó előtti évada tavaly augusztus végén debütált az RTL Klub műsorán, és képernyőre is került belőle tíz epizód. A helyére november 15-től a Keresem a családom érkezett, és a krimisorozat 2016-ban már nem is jelentkezett többet új részekkel. A szinkronos folytatásra viszont nem kellett sokat várni, ugyanis január 3-án, egészen korán újra adásba került a Castle. Most viszont ismételten szünetre küldik a veterán nyomozós szériát.

A február 7-én este érkező 7x16-os sorszámú epizódot követően, február 14-től ismét Lilu műsora, a Keresem a családom lesz majd látható kedd esténként. A családegyesítő reality tavaly ősszel az RTL Klub egyik legnézettebb heti tartalma volt, így nem meglepő, hogy már év elején bevetik, de akárhonnan is nézzük, mindenképpen szokatlan lépés. Talán ezzel szeretnék élét venni a TV2-re tavasszal, Jakupcsek Gabriellával érkező, a Keresem a családomra kísértetiesen hajazó békítő műsornak?

keresemacsaladoms3.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása