Tévécsatornát vált a Jóban Rosszban

2016. augusztus 03. - Jasinka Ádám

 A TV2 saját gyártású napi szappanoperája, a Jóban Rosszban nemsokára jubileumot ünnepelhet, ugyanis kevesebb, mint 100 rész múlva eléri a háromezredik epizódját. A 2005 januárjában indult produkció kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan képernyőn van, és bár az utóbbi években csökkent a nézettsége, azért még mindig az egyik legkedveltebb TV2-s tartalomnak számít. A Jóban Rosszban 11 év után azonban tévécsatornát vált, és elkerül a TV2 műsorából.

jobanrosszban.jpg

 A Csillagvirág Klinika dolgozóinak életét bemutató szappanopera ugyanis augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz majd látható, azaz meglépi a TV2 azt, amire titkon azért lehetett is számítani; kimozdítja a főadó főműsoridejéből egyetlen, napi drámasorozatát. Ha engem kérdeztek, én inkább arra fogadtam volna, hogy délutánra, a szappansávba kerül, de mivel költséges produkcióról van szó, érthető, hogy nem akarják "elpazarolni". Így viszont a SuperTV2-nek lesz egy igencsak húzó saját gyártása az az Édes Élet mellett, amely augusztus végétől új részekkel folytatódik szintén ezen a kábeladón.

 A SuperTV2 őszét azonban nem csak ez a két műsor, hanem a TV2 új énekes showműsorának, a Star Academy-nek a kísérőműsorai is meghatározzák majd. A napi, realityszerű adások, amelyben a versenyzők élő műsorokra való felkészülését is nyomon követhetjük, hétköznap esténként fél hétkor kerülnek képernyőre. A Star Academy Warm-Up után 19:05-ös kezdéssel az Édes Élet, 20:20-tól pedig a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjait láthatják majd a tévézők. A hétköznap estéket idén ősztől filmek színesítik a SuperTV2-n, melyeket a Star Academy másik élő háttérműsora, a Backstage követ majd.

 A negyedik újítás, és talán legmeglepőbb műsor a tíz részes Sztárban Sztár +1 kicsi lesz, amelyben az átöltözős show korábbi sztárénekesei és jól ismert gyermektehetségek változnak majd át, és adnak elő közösen nemzetközi és hazai slágereket. A SuperTV2 tehát ősszel valóban feljebb léphet a nézettségi ranglétrán, és bár még nem láttuk a TV2 és a Prime kínálatát, de az a kép rajzolódik ki a szemünk előtt, hogy a TV2-nél már nem csak egy adóban gondolkodnak, hanem tényleg erős portfóliót szeretnének kiépíteni.

A kép forrása: TV2, ohmymag.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása