Ősszel folytatódik D. Tóth Kriszta beszélgetős műsora

2016. július 14. - Jasinka Ádám

 Kis túlzással majdnem egy éve, 2015 őszén indult útjára D. Tóth Kriszta websorozata, az Elviszlek magammal, amely már túl van két szezonon és több mint harminc epizódon, érdekfeszítő beszélgetésen. Az első részek még rövidek, 15-20 percesek voltak, a második évadban viszont már bőven e fölé mentek a készítők, és nem volt ritka a több mint félórás epizód sem - sőt, a szezonzáró különkiadás konkrétan olyan hosszú lett, mint egy tévésorozat epizódja. Ennél jobbat pedig nem is igazán tehettek volna a készítők a szériával, ugyanis ezekből a hangulatos, nem pletykaorientált beszélgetésekből nem elég csak negyed óra.

 A másik, ami kifejezetten tetszett, hogy kimozdultak az egész műsor alapját adó autóból és megnézhettük, ha csak pár percre is, hogyan dolgozik, vagy éppen mit csinál az interjú időpontjában az "alany" és a részek végén, egyfajta levezetésképpen szerintem teljesen belefér az ilyen a műsorba. Abba, amely a második szezonra meghatszorozta a nézettségét, és amelynek idei epizódjait közel 2 és fél millióan látták. Nem csoda tehát, hogy idén ősszel újra autóba ül D. Tóth Kriszta, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy kiket visz még el magával.

Forrása: TMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.07.14. 17:09:49

2015-2016 egyik legjobb magyar műsora, imádom
süti beállítások módosítása