Ők lesznek a Flash - A Villám című sorozat magyar hangjai

2016. február 12. - Jasinka Ádám

 A VIASAT3 március 1-jén dupla résszel fogja bemutatni az amerikai fiatal felnőttek körében manapság az egyik, de lehet hogy a legnépszerűbb képregény-adaptációt, A zöld íjász kvázi testvérsorozatát, a világ leggyorsabb emberéről szóló Flash - A Villámot. A történet főszereplőjét - mielőtt az 1990-es széria után újból saját sorozatot kapott volna - nem is olyan régen többször is láthattuk a tévében, többek között A zöld íjász második évadában, ahol vendégszereplőként tűnt fel az új Barry Allen, azaz Villám. A karaktert mostani sorozatában az a Grant Gustin alakítja, aki a legutóbbi epizódszerepben is megformálta a figurát és jó hír ezzel kapcsolatban, hogy az anno magyarul is képernyőre került Arrow-részekben hallott magyar hangot kapja Villám a saját szériájában.

flashavillamszinkron.JPEG

 A főszereplő szinkronhangja tehát Szabó Máté lesz, és ahogyan nála, úgy a többi, A zöld íjászból megismert karakternél is figyeltek erre és ők is megkapják a megszokott orgánumukat. A VIASAT3-on bemutatkozó szériában így többek között hallhatjuk majd Solecki Jankát (Felicity) és Bozsó Pétert (Oliver), valamint megelevenedik A szökés Michael Scofieldja is, ugyanis Wentworth Millert Hevér Gábor fogja szinkronizálni. A szemfülesek pedig észrevehetik, hogy az anno szintén a VIASAT-on adásba került A kiválasztottak főszereplőjét, Robbie Amellt ebben a sorozatban is Márkus Sándor szólaltatja meg magyarul.

 A magyar változatot a VIASAT-nak az utóbbi időben a Feketelista, a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet, az Éghasadás és sok más mellett, az elképesztően fantasztikus Bates Motel - Psycho a kezdetektől szinkronját is jegyző Aprics László rendezi. A magyar hangok listája roppant impozáns lett, tele fantasztikus színészekkel, személyes kedvencekkel és egy-két meglepő hangpárosítással. A stáblistáért köszönet a VIASAT-nak!

Flash - A Villám (The Flash)

Grant Gustin - Szabó Máté
Candice Patton - Szilágyi Csenge
Danielle Panabaker - Ruttkay Laura
Carlos Valdes - Czető Roland
Tom Cavanagh - Debreczeny Csaba
Jesse L. Martin - Schneider Zoltán
Rick Cosnett - Szatory Dávid
Patrick Sabongui - Rajkai Zoltán
John Wesley Shipp - Rosta Sándor
Robbie Amell - Márkus Sándor
Logan Williams - Pál Dániel Máté
Michelle Harrison - Németh Kriszta
Stephen Amell - Bozsó Péter
Emily Bett Rickards - Solecki Janka
Wentworth Miller - Hevér Gábor

Magyar szöveg: Imri László
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása