Az RTL Klub keresztezi a Való Világot a Big Brotherrel

2015. december 07. - Jasinka Ádám

 A sajtóközleményt olvasva legalább háromszor, hangosan azt mondtam magam elé, hogy "Mi van?". Az értetlenségem pedig még most sem csillapodott, ugyanis hiába értelmeztem, amit a szorgos, rtles kollégák leírtak, egyelőre nem igazán tudok azzal az információval mit kezdeni, hogy az RTL Klub lecsapta a TV2 kezéről a Big Brothert és az ikonikus reality alapjaira saját valóságshow-ját, a Való Világot húzza fel jövőre. Igen, az eddig Magyarországon csak két szezont megélt show-t keresztezik a hét évadot képernyőn eltöltő produkcióval, létrehozva a Való Világ powered by Big Brother című műsort

valovilagpoweredbybigbrother.jpg

 A valóságshow címe azt hiszem, nem sok szót érdemel, ellenben az már inkább, hogy jövőre ez lesz vélhetően az RTLII húzóműsora és mivel tavasszal az RTL Klubon a Farm lesz képernyőn vagy három hónapig, így a Való Világ powered by Big Brother ősszel kerülhet szerintem adásba, de ki tudja, mit terveznek a guruk a magyar RTL-nél, mindenesetre ez az év meglepetés híre számomra, ami fölött még mindig nem tudok napirendre térni.

A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh sanyi 2016.12.13. 18:39:42

Szeretnék jelentkezni! Valóvilág 9 szériára dudni már hogy mikor lesz?

Jasinka Ádám 2016.12.13. 18:44:28

@Németh sanyi: Ha lesz, akkor sanszos, hogy megint ősszel-télen, de egyelőre még nem látom, hol lehetne jelentkezni. Gyaníthatóan az rtl.hu-n lesz majd elérhető a jelentkezési lap.
süti beállítások módosítása