Hírek - Sorozatpremier dömping a TV2-n

2014. február 15. - Jasinka Ádám
  • Oké, lehet, hogy túlzás az, hogy dömping lesz a csatornán, de akkor is szokatlan a mostani TV2-től ez a fajta hozzáállás. Lehet, hogy a sok saját gyártás és a programigazgató-váltás kellett ahhoz, hogy több import sorozatot adjanak? (Ugye hétfő NCIS, kedd NCIS: Los Angeles és csütörtök Elementary, valamint a késő esti sorozatok; Elit egység, Zsaruvér, A médium, Célkeresztben)
  • Magyar premier: TV2: NCIS 11x01 02.24
  • Magyar premier: SuperTV2: Rózsaágy (Bed of Roses) 1x01 03.01. (ausztrál dramedy)
  • Magyar premier: TV2: Sherlock és Watson (Elementary) 2x01 02.27.
  • Magyar premier: Cool TV: Kemény motorosok (Sons of Anarchy) 3x01 03.02.
  • A magyar FOX fogja műsorára tűzni a Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült The Crazy Ones-t, ami az Eszetlenek magyar címet kapta. Robin Williams-t a magyar változatban Tordy Géza fogja szinkronizálni. (Mikó István, a színész mondhatni állandó magyar hangja nem tudta elvállalni a szinkront.)
  • A TNT elkaszálta Frank Darabont maffiás sorozatát, a Mob City-t.
  • A CW viszont berendelt, és új évadot kért az első szezonos Reign-ből és a The Originals-ből, valamint harmadik évadot kapott A zöld íjász (Arrow), tizediket az Odaát (Supernatural) és hatodikat a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries). A Carrie naplója (The Carrie Diaries), a Hart of Dixie és A szépség és szörnyeteg (Beauty and the Beast) egyelőre nem kapott új évadot, de az is lehet, hogy a nézettség miatt valamelyiket kaszálni fogják.
  • A Lifetime másodjára is elkaszálta a Haláli testcsere (Drop Dead Diva) című sorozatot. A csatorna a negyedik évad után egyszer már kaszálta a jogi drámát, de újra berendelték, most viszont az új, hatodik etap után ismét kaszát kapott.
  • Az HBO még nem rendelte be sorozatnak, de úgymond sorozatnak készítteti a brit Utopia feldolgozását. Az amerikai változatot David Fincher és Gillian Flynn (Gone Girl) készítenék. A sorozat középpontjában olyan emberek állnak, akik megszállottjai lesznek egy képregénynek, illetve összeesküvéses a témája. Az első részt láttam és tényleg rendkívül szokatlan és bizarr a látványvilága, amihez különös zenei hangzást is kapunk, de olyan gusztustalanok voltak az egyes jelenetek, hogy inkább parkolópályára tettem a sorozatot.
  • A ValóVilág mobil alkalmazását kétszázezren töltötték le a telefonjaikra.
  • Szerep: Sunny Mabrey (Once Upon a Time), Juliette Lewis (Secrets & Lies), Emily Rose (Graceland), Sarah-Jane Potts (Gracepoint)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2014.02.15. 19:26:07

Pont nemrég néztem meg újra véletlenül a Holt Költők Társaságát. Nem egy vígjáték, de ott Tordy Géza is tökéletes R.W: volt.

Jasinka Ádám 2014.02.15. 21:30:19

@Flankerr: Nem vitatom, hogy jó színész és jó magyar hangja Robin Williams-nek, de ebben a sorozatban azt a Robin Williams-t látjuk, aki a magyar nézőknek Mikó István hangjával forrt egybe.
süti beállítások módosítása