Újra nyert a meztelen láb az Eurovízión

2013. május 19. - Jasinka Ádám

 A Malmöben megrendezett összeeurópai zenei fesztivált Dánia nyerte, mondhatom megérdemelten, mert egy korrekt és jó dalt küldtek, amit egy kedves és kellemes hangú énekesővel támogattak meg. Az idei versenyben hallhattunk egész jó dalokat, bár a legtöbbnél az eyecandy elég erősen bejátszott.

Eurovision-Denmark_2566889b.jpg

 Az viszont tetszett, hogy Svédország poénra vette az egészet és nem bemutatta, mi szép, mi jó, hanem gag-eket készítettek, amik között voltak egész szórakoztatóak (Jean Paul Gaultier-es, a svédek hogyan buliznak). A legjobb szerintem az volt, mikor a műsorvezetőnő énekelt, na, ott a koreográfia és a poénok is több, mint rendben voltak. Úgyhogy Svédország jól megoldotta a dolgokat, bakik voltak, de a megvalósítás ötletes és élvezetes volt.

 A lábakról, ugye idén Dánia nyert, az énekesnő pedig Emelie de Forest volt, aki mezíláb, druida szerű ruhában énekelt. Ez magában nem lenne érdekes, leszámítva a látványt és azt, hogy a dal jó, de nem először nyert valaki úgy, hogy cipő nélkül énekelte el a dalát. Ugyanis a tavalyi győztes Loreen szintén mezítláb adta elő a produkcióját.

 De nem csak hölgyek nyertek meztelen lábbakkal, ugyanis Oroszország és Dima Bilan 2008-ban szintén így nyert. És akkor ki nem hagyhatom Rúzsa Magdit, aki ugyan nem nyert, de kilencedik lett szintén egyszerű ruhában meztelen talpakon állva a színpadon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása