Ők Az ének iskolájának négy zsűritagja

2013. április 16. - Jasinka Ádám

 A TV2 új énekes reality műsora, az izreali licenc alapján készült Az ének iskolája, mint műfaj elsőként lesz képernyőn Magyarországon. A gyerek Megasztérként is emlegetett műsorból azonban a versenyzők nem esnek ki, a győztes kihirdetéséig egy osztály maradnak, így támogatva egymást.

 A műsorvezető az RTL Kábelcsoporttól (RTLII - Legyen Ön is Milliomos!) igazolt Friderikusz Sándor, aki a TV2-n legutóbb a Megasztár című tehetségkutató zsűrijében tűnt fel. A legendás televíziós pedig egyszerre lesz látható két televíziós csatorna, két konkurens adó képernyőjén, ugyanis az RTLII-n a kvízjátékból ismétlések kerülnek képernyőre, míg Friderikusz Sándor a TV2 vezeti az új műsort.

 A zsűriben pedig két hölgy és két férfi vállalta el a tanári szerepet. A két énekes hölgy Szandi és Szulák Andrea nem ismeretlen a csatorna nézőinek, utóbbi ugyanis A Nagy Duett című celeb éneklős műsor egyik profi énekese volt. A férfi zenészek közül a TV2-s felfedezett Király Viktor és az RTL Klub-RTLII-ről (Heti Hetes, Csillag Születik) ismert Hajós András vállalta el a zsűri pozíciót.

A műsorhoz ajánlót, amiben az egyik versenyző is hallható és látható itt talál.
Forrás: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása