Jim Carrey sorozata, a Holtodiglan szerzőjének krimije, valamint kosztümös dráma is érkezik még idén a magyar HBO-ra

2018. június 19. - Jasinka Ádám

Tavaly november 13-tól már tv-előfizetés nélkül is igénybe vehetjük az HBO online videós szolgáltatását, a mára már több százórányi sorozatot és filmet, felnőtteknek, fiatal felnőtteknek és gyerekeknek szóló tartalmat kínáló HBO GO-t. A felületre folyamatosan érkeznek a premierek, és ez nem lesz másként 2018 második felében sem. Mutatjuk, milyen új szériák debütálnak először online, majd az HBO-csatornákon is.

hbopremierek_2018_masodik_fele.jpg

Az HBO nyári nagy dobása az Éles tárgyak (Sharp Objects) lesz, mely Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzőjének és a Hatalmas kis hazugságok rendezőjének, Jean-Marc Vallée sorozata. Az Amy Adams és Patricia Clarkson főszereplésével készült thriller július 22-től lesz látható magyarul az HBO3-on. A főszerepben az Adams alakította újságírónő áll, aki a pszichiátriai kezelését követően visszatér szülővárosába, hogy felderítse két kislány meggyilkolásának körülményeit. Nyomozását nehezíti, hogy saját múltjával és anyjával (Clarkson) is szembe kell néznie, miközben akaratlanul is azonosul az áldozatokkal.

hbopremierek_2018_masodik_fele_2.jpgA Black Lake című svéd krimisorozat

Augusztus 1-jén indul a Black Lake című krimi, melyet úgy is lehetne jellemezni, mintha Agatha Christie Tíz kicsi indiánjának történetét valamelyik skandináv országba helyezték volna. Augusztus 13-tól lesz elérhető a GO-n a Még egy bevándorló (Just Another Immigrant) című szatirikus amerikai drámasorozat, mely egyben dokumentarista is, hiszen a főszereplő valóban emigrált az Egyesült Államokba, feleségével, három gyermekével, Sri Lanka-i édesanyjával és nagybátyjával együtt.

hbopremierek_2018_masodik_fele_3.jpgA Most nevess! főszerepében Jim Carrey

Szeptemberben érkezik a brit Hiúságok vására (Vanity Fair), melyből ismét elkészült egy sorozatadaptáció. A főszerepben a Bates Motelből is ismert Olivia Cookkal, a Géniuszban fiatal Einsteinként látott Johnny Flynnel és a Doc Martin címszereplőjét alakító Martin Clunes-szal. Másik brit sorozatpremier lesz az A Discovery of Witches című misztikus fantasy. A hónap legnagyobb dobása azonban kétségtelenül a Most nevess! (Kidding) lesz. A sorozat központi alakja Mr. Pickels, egy olyan televíziós személyiség, aki gyerekek millióinak életére van nagy hatással, és segíti, neveli amerika fiataljait. Pickels szerepében Jim Carrey-t láthatjuk majd, aki az Egy makulátlan elme örök ragyogása után most dolgozott együtt újra Michel Gondryval.

Az ősz folyamán debütál hazánkban az európai HBO két újabb saját gyártása. Érkezik a Blinded by the Lights, mely a lengyel csatorna produkciója, és melynek alapját egy hazánkban hamarosan megjelenő regény adta. Emellett bemutatkozik a romániai HBO és a német TNT közös szériája, a Hackerville, mely egy hat részes thriller lesz, a középpontban egy 13 éves hackerrel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása