Megcsalt doktornő kezd nyomozni a férje után a Duna új sorozatában

2018. június 16. - Jasinka Ádám

Egy szőke hajszállal kezdődik az egész, amelyet Gemma Foster doktornő a férje sálán talál. A gyanú lépésről lépésre egyre erősebb kétséggé érlelődik férje hűségét illetően, míg teljes bizonyossággá nem válik, hogy a boldog család, amelyben kiskamasz fiúkkal hármasban élnek, csupán látszat, és körmönfont hazugság hatja át közös életük minden mozzanatát, amelyben barátok és ismerősök sora is cinkos.

doctor_foster_premier_hir.jpgFotó: MTVA Filmfőszerkesztőség

Így kezdődik a BBC 2015-ben indult és azóta két rövidke évadot is megélt drámasorozatának, a Doctor Foster ismertetője. A sorozat ötvözi egy bűnügyi történet feszültségét és fordulatosságát egy párkapcsolati dráma szenvedélyességével. A felkavaró pillanatokat is hozó első évad hazai szinkronos tévépremierje július 4-én este lesz a Duna Televízió műsorán.

Forrás: MTVA

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása