Majdnem egy hétre eltűnik a foci miatt az egyik napi sorozat

2018. június 12. - Jasinka Ádám

Június 14-én veszi kezdetét a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Az egy hónapig tartó sporteseményen több mint 60 mérkőzést izgulhatnak végig a rajongók a csoportfordulótól a döntőig. Ezeket a meccseket pedig mind élőben közvetíti a magyar köztévé. A mérkőzések egy része egy időben lesz, ezért az M4 Sport és a Duna párhuzamosan sugározza majd ezeket. Emiatt azonban majdnem egy teljes hétre felborul a köztévé főadójának esti kínálata.

Június végén, amikor az utolsó csoportkörös mérkőzéseket rendezik, hétfőtől csütörtökig, délután és este focit közvetít élőben a Duna is. Ennek köszönhetően június 25-én, 26-án, 27-én és 28-án nem kerül képernyőre a Duna Televízió török sorozata, a Sorsok útvesztője. Az áprilisban indult széria eddig megszakítás nélkül minden hétköznap este látható volt. Június végén azonban hat napot kell várniuk majd a rajongóknak arra, hogy a június 22-i 40. epizód után június 29-én pénteken, a szokott időben megnézhessék a folytatást, a 41. részt.

Azt, hogy a nyár folyamán lesz-e még hasonló szünet vagy akárcsak időpontváltozás, nem tudjuk. Kérdésünket elküldtük az MTVA-nak, amint válaszolnak, megírjuk!

FRISSÍTÉS: Megérkezett az Sajtóosztály válasza: "A Sorsok útvesztője csak azokon a napokon marad el, amikor a Duna Televízió sportközvetítést sugároz a 2018-as labdarúgó-világbajnokság ideje alatt. A többi napon a megszokott időpontban vetítjük a sorozat részeit."

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása