Júliusban véget ér itthon az egyik népszerű krimisorozat

2018. június 08. - Jasinka Ádám

Minden év májusa az a hónap, amikor az amerikai tévéadók bejelentik, mely sorozatoknak rendelték meg a folytatását, és melyek azok, amelyektől könnyes búcsút kell venniük a rajongóknak. Az egyik széria, melyből nem készül új évad, az az idehaza is kedvelt humoros krimisorozat, a Lucifer. Az Egyesült Államokban három évad után fejezték be az "ördögi történetet", mely heteken belül hazánkban is véget ér.

lucifer_magyar_finale.jpgFotó: Sony

A Lucifer 2016 áprilisában debütált Magyarországon, a második évad pedig 2017 februárjában érkezett meg. A tengerentúlon ősszel indult harmadik szezon itthon idén április elején mutatkozott be, és jelenleg is látható kedd esténként a VIASAT3 műsorán - azonban már nem sokáig. A Lucifer dupla részes fináléja ugyanis július 3-án 21 órától lesz látható.

A befejező részek érdekessége, hogy bár eredetileg a harmadik évadhoz forgatták, áttolták őket a tervezett negyedik szezonra. Ám mivel az nem készül el, így bónusz epizódokként tűzték képernyőre mindkettőt. Ha tudni szeretnétek, mely sorozatokat folytatják és melyeket kaszálták el, kattintsatok ide.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása