Hat év után folytatódik új adásokkal az egyik hazai tévéműsor

2018. május 25. - Jasinka Ádám

2012-ben, a Labdarúgó-Európa-bajnokság szüneteiben láthatta a közönség a VIASAT6 saját gyártású műsorának, a Büntető adásait. Ebben a produkcióban a bajnokságon részt vevő országok mezeibe öltözött lányokból álló csapatok mérték össze tudásukat.

bunteto_2018_2.jpgFotó: VIASAT6/Sághy Tímea

Június 14-vel veszi kezdetét a huszonegyedik futball vb, melyet Oroszországban rendeznek meg. Az egy hónapig tartó sportesemény nagy hatással lesz a hazai tévéadókra, vélhetően ezen időszak alatt nem sok premier tartalom kerül majd képernyőre. Ellenben a Sony Pictures Television Networks által üzemeltetett VIASAT6-on kihasználják ezt a lehetőséget és hat év után visszahozzák egykori saját műsorukat.

A Büntető június 14-én, a vb-vel egy időben tér vissza, a műsorvezető-kommentátor pedig akárcsak hat évvel ezelőtt, ismét Horti Gábor lesz. A mérkőzések félidejében jelentkező műsorban magyar lányok bizonyítják, a futball nemcsak a férfiak játéka. A vb-n részt vevő országok színeiben tizenkettő 5 fős csapat rúg büntetőket, a lebonyolítás pedig hasonló lesz a "nagy testvérhez". A döntőt július 15-én láthatja a közönség.

bunteto_2018_1.jpgFotó: VIASAT6/Sághy Tímea

A mérkőzések a VIASAT6-on kívül az Antenna Hungária mindiGO Sport alkalmazásában is követhetők és visszanézhetők lesznek. A kifejezetten sport tematikára épülő, lineáris és interaktív tartalmakat egyaránt kínáló mindiGO Sport szolgáltatás a hazai piacon egyedülállónak mondható. A mindiGO Sport applikáció Android és IOS eszközökre ingyenesen letölthető, valamint a sport.mindigo.hu weboldalon is elérhető.

Forrás: Eurolex

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása