Két rész után ismét eltünteti a Cobra 11-et az RTL Klub

2018. május 03. - Jasinka Ádám

A Cobra 11 egykoron az RTL Klub legnézettebb külföldi sorozata volt, mely hétről hétre több mint egymillió nézőt ültetett a képernyők elé, azonban ma már nem hogy a hazai gyártású heti szériákkal, de a többi import tartalommal sem tudja felvenni a versenyt.

cobra11_szunet_2018_majus.jpgFotó: RTL Klub

Hosszú kihagyás után január 5-én tért vissza új részekkel a Cobra 11, és nem lehettek elégedettek a nézettségével, mivel két rész után levették műsorról és filmeket adtak helyette. A széria végül közel négy hónapos szünet után tért újra vissza az RTL Klubra és már két premier epizód képernyőre is került belőle, ám egyik olvasónk észrevette, hogy a tévéadó a vasárnap esti film ajánlójában műsorváltozást jelentett be.

Május 6-án, vasárnap este már nem lesz látható a Cobra 11, ami azt jelenti, hogy ismét két rész után veszi le műsoráról a német akciósorozatot az RTL Klub. A széria A Nagy Duett ellen sem április 22-én, sem 29-én este nem hozott jó nézettséget és több százalékponttal elmaradt a tévéadó 18-49-ben mért esti csatornaátlagától.

Május 6-án A Hangya című Marvel-film, május 13-án Sylvester Stallone filmje a Kiütés, május 20-án pedig A barátságos óriás című családi kalandfilm lesz látható a Cobra 11 helyén. Arról pedig még nincs információink, hogy a sorozat mikor térhet vissza új részekkel az RTL Klubra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2018.05.04. 20:57:46

Eleve "nagy ötlet" volt bevetni A Nagy Duett ellen. Hónapokig csak filmek voltak vasárnap a TV2-n, de akkor nem jutott eszébe az RTL-nek, hogy mehetne a szokott időben is.

Azt viszont tényleg nem rétem, hogy miért nem adják akkor az új részeket például a Cool-on.
süti beállítások módosítása