Az olvasók döntöttek 2018-ban is: Az 5 legvonzóbb török színésznő

2018. április 29. - Jasinka Ádám

2017-ben Bergüzar Korel végzett az élen, aki a hazánkban egyik elsőként bemutatott török sorozat, a Seherezádé főszerepével lett világszinten is ismert. Beren Saat, az itthon talán legismertebb török színésznő akkor csak a második lett. Idén azonban picit átalakult a sorrend; voltak nagy előrelépések, visszaesések és eltűnések. Akárcsak tavaly, idén is van egy olyan hölgy a legszebbek között, aki "surranópályán" került a lista elejére. A férfiak 2018-as rangsora után jöjjenek a hölgyek!

legszebb_holgyek_2018_fejleckep.png

A Továbbra kattintva megnézhettek egy kis összeállítást a közönségszavazás alapján öt legvonzóbbnak ítélt török színésznőről.

5. Hazal Kaya (690 szavazat)

Idehaza láthattuk: Tiltott szerelem; Feriha

4. Dilan Cicek Deniz (1225 szavazat)

Idehaza láthattuk: még nem mutatták be sorozatát

3. Beren Saat (1565 szavazat)

Idehaza láthattuk: Tiltott szerelem; Fatmagül; A szultána; A bosszú

2. Tuba Büyüküstün (4325 szavazat)

Idehaza láthattuk: Egy ellopott élet; Piszkos pénz, tiszta szerelem; Bosszú vagy szerelem

1. Bergüzar Korel (5258 szavazat)

Idehaza láthattuk: Seherezádé, Szulejmán

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.04.30. 13:10:10

Bergüzar Korel tényleg gyönyörű és ez vitathatatlan :) Gratulálok!

nyaralnijó 2018.05.09. 06:41:21

Sajnos még választani sem tud a mai generáció,minden megálapitás v.kedvec jelölésük sántál és bal-kezes módra van felkészülve az életre ! Ez meg-mutatkozik a mai magyar (hazai)filmgyártásban is mennyire alacsony a tudás,izléstelen és felháboritó a viselkededésük amit most még tetöz a mestuáció-s reklám !Ma már minden hányingert kelltö alkotás !
süti beállítások módosítása