Itt a Duna új török sorozatának, a Sorsok útvesztője magyar nyelvű előzetese

2018. április 28. - Jasinka Ádám

A szemfüles nézők már láthatták a Duna Televízión április 30-án induló vadonatúj török sorozat, a Sorsok útvesztője első, szinkronos ajánlóját. A Végtelen szerelem sávjába érkező széria minden hétköznap este 18 óra 35 perctől lesz látható a Dunán és a magyar epizódbontás szerint összesen 401 részből áll majd. A sorozat magyar hangjairól korábbi cikkünkben már beszámoltunk, most pedig megmutatjuk az első magyar nyelvű előzetest. A videó a képre kattintva érhető el.

video_fejleckep_sorsok.png

Tarts velünk a Facebookon is!

 

Sajnos a közmédia honlapjára felkerült videókat nem lehet beágyazni, így csak a képre kattintva, új lapon tudjátok megnézni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaralnijó 2018.05.02. 19:45:50

Nagyon bonyodalmasan adják hírül az összes tudnivalókat a filmekröl de senki ne gondolya,h.ez így is van jól hiszen nekünk ezt pénzért adják és jó kell lennie és semmi más nem fontos !
süti beállítások módosítása