A Feriha és a Szulejmán sztárjaival készíti első török sorozatát a Netflix

2018. április 19. - Jasinka Ádám

A Netflix a világ vezető online tartalomszolgáltatója, amely mára nem csak a nagy tévécsatornák és filmgyárak produkcióit, hanem tetemes mennyiségű saját készítésű sorozatot, filmet és dokuműsort kínál előfizetői számára. A világ számos országában - köztük hazánkban is - elérhető az általuk kínált több százórányi szórakoztató tartalom, amely hamarosan az első, saját török szériájukkal is kibővül.

theprotector_torok_sorozat_forgatas1.jpgFotó: Facebook

Az amerikai cég ugyanis tíz részes fantasy sorozatot készít The Protector (A védelmező) címmel, a főszerepben a Feriha, a Medcezir - Áradat és az Icerde - A tégla sztárjával, Cagatay Ulusoyjal és a Szulejmánban Ibrahim pasát alakító Okan Yalabikkal. Mellettük láthatjuk többek között Ayca Aysin Turant, a Kuzey Güney - Tűz és vízben Simayt alakító Hazar Ergüclüt, és az idehaza A szultánából ismert Mehmet Kurtulust is.

A sorozat főszereplője Hakan, egy fiatal férfi, akinek élete fenekestül felfordul, mikor rájön arra, hogy különleges képességekkel rendelkezik, melyeket minél hamarabb meg kell tanulnia használni, hogy szembeszállhasson a sötét erőkkel, amik el akarják pusztítani a 15 millió lakosú, nyugat és kelet határán álló várost, Isztambult. Vajon sikerül beteljesítenie feladatát, és ő lesz a védelmező?

A The Protector forgatása jelenleg is zajlik. Készítője Binnur Karaevli, producere pedig az az Onur Güvenatam, aki Az éjszaka királynője (Gecenin Kralicesi) és a Vatanim Sensin - Szeretett hazám című sorozatokon is dolgozott.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása