Kiderült, milyen új török sorozat érkezik a Dunára

2018. április 13. - Jasinka Ádám

A héten írtuk meg, hogy április végén befejeződik a Végtelen szerelem (Kara Sevda) című török sorozat, mely 2016 ősze óta meghatározó pontja a Duna Televízió hétköznap estéinek. Amikor kiderült, hogy április 27-én láthatják a nézők a széria utolsó epizódját, akkor még nem lehetett tudni, milyen produkció kerül a helyére. Ma viszont hivatalossá vált, hogy egy hazánkban még nem vetített török sorozat érkezik a Dunára.

sorsok_utvesztoje_premier.jpg

Április 30-án kora este indul a Dunán a Sorsok útvesztője (O Hayat Benim). Törökországban 2014 és 2017 között, a helyi FOX-on volt látható és összesen négy évad készült belőle. A köztévé az összes elkészült részt megvásárolta a produkcióból, így igazán hosszú szériára kell a rajongóknak számítaniuk, mivel magyar számozás szerint 401 epizódból áll majd a Sorsok útvesztője.

A Duna Televízión debütáló új török sorozat bővelkedik az intrikákban, a gyűlöletben, bosszúban, szerelemben és csalódásokban. A főbb szerepekben Ezgi Asaroglu (Bahar), Keremcem (Ates), Ceren Moray (Efsun) és Sinan Albayrak (Mehmet) lesz látható.

A történet főszereplője Bahar, egy törvénytelen gyermek, akit a családot ért szégyen miatt elvesznek édesanyjától és mások gondjaira bízzák. A lány Isztambul szegénynegyedében él, van egy féltestvére, aki teljesen az ellentéte. Míg Bahar kedves és szorgalmas, a másik lány nem akar tanulni és dolgozni sem, ám így is elkényeztetik. Bahar húsz évvel azután, hogy elszakították édesanyjától, találkozik vér szerinti családjával és ez nem várt események láncolatát indítja be.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágoston Magdi 2018.05.14. 22:41:18

Hol tudom megnézni az utolsó részt a Sorsok Útvesztöje című sorozatnak nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége

Horvatné Pataki Erika 2019.11.14. 23:41:07

@Ágoston Magdi: én megnéztem ...és nagyon szomorú vége lesz
süti beállítások módosítása