Közel négy hónap szünet után folytatódik magyarul az egyik premier sorozat

2018. április 05. - Jasinka Ádám

A tévécsatornák igencsak megnehezítik a nézők dolgát akkor, amikor egy sorozat epizódjainak kezdési időpontjait gyakran megváltoztatják, esetleg rövid időközönként valamiért leveszik azt műsorukról. A Szulejmán egykoron este kilenc órakor volt látható, mára viszont stabilan késő esti tartalom lett, akárcsak az azóta véget Castle, melynek utolsó évadát többször is megszakították, a finálét pedig éjjel tűzték képernyőre.

cobra11_evadfolytatas_2018_aprilis.jpgFotó: RTL Klub

Az RTL Klub egyik másik sorozata, a Cobra 11 is hasonló cipőben jár. Míg egykoron masszív, nézettségi versenyben is élen álló vasárnap kora esti műsor volt, az utóbbi időben a hét utolsó napja mellett jelentkezett hétköznap éjjel is. A német akciósorozat huszonegyedik évada idén év elején, januárban tért vissza az RTL Klubra, ám a gyenge nézettségének és A Piramis miatt beállt műsorváltozásnak is köszönhetően hamar lekerült, és most, négy hónappal később jelentkezik újra.

A Cobra 11 itthon legújabbnak számító huszonegyedik évada április 22-én folytatódik, tehát újfent vasárnap esténként, 18 óra 55 perctől lesz látható Semir és társa az RTL Klubon. A sorozat így a TV2-n április 15-én induló A Nagy Duett-tel egy időben kerül képernyőre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.04.05. 14:16:36

Sajnos a Castle záró része az egyik leggyengébb rész volt a sorozatban.
süti beállítások módosítása