A legszebb török színésznő szavazás 2018

2018. április 04. - Jasinka Ádám

A márciusban indított szavazásunkon arra voltunk kíváncsiak, szerintetek ki a legvonzóbb török férfi színész. A beérkezett szavazatok alapján felállított rangsor első öt helyezettjéről összeállítottunk egy fotóválogatást, melyet ide kattintva nézhettek meg. Most pedig, ahogyan tavaly, újra a hölgyeké a főszerep!

szepsegszavazas_2018_no.png

2017-ben meglepetésre Bergüzar Korelt választottátok a legszebb török színésznőnek, míg az idehaza talán leginkább kedvelt Beren Saat csak a második helyen végzett. Vajon idén a Fatmagül sztárjának fejére kerül a képzeletbeli tiara, vagy valaki más nyeri a legszebb színésznő szavazást?

A legszebb török színésznő szavazáson április 22., vasárnap éjfélig várjuk a szavazatokat ezen a linken, ahol több színészre is voksolhattok. Sőt, ha olyan emberre szeretnétek szavazni, aki nincs a listán, a linkre kattintva erre is van lehetőségetek, csak minden esetben kattintsatok a végén a "Küldés" gombra!

A legszebb török színésznő szavazás 2018
A SZAVAZÁSHOZ KATTINTS IDE

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.04.05. 11:05:56

Ejka, elég erős mezőny :)

Jasinka Ádám 2018.04.05. 11:36:52

@Flankerr: Sosem hittem volna, hogy egy török témájú cikkhez hozzá fogsz szólni :D.
süti beállítások módosítása