Kiderült, mikor indul A Konyhafőnök újabb rivális műsora

2018. március 06. - Jasinka Ádám

Tavaly nyáron jelentették be, hogy a VIASAT3 elkészíti az Angliában hatalmas sikerrel vetített, és hazánkban is kedvelt gasztroreality, a Sütimester magyar verzióját. A formátum (Bake Off) hasonlóan például a 2014 óta roppant népszerű A Konyhafőnökhöz, egy verseny, melyben civilek vagy ismert emberek mérik össze fűzőtudásukat. A VIASAT3-ra érkező műsorban azonban csakis a süteményeké a szerep.

idesuss_hazigazdak.jpg

A házigazdák (fotó: VIASAT3/Labancz Viktória)

2017 őszén derült ki, hogy a produkció hazai címe Ide süss! lesz, a házigazdák pedig Hajós András és A Konyhafőnök egyik korábbi évadának versenyzője, Sass Dani lesznek. A műsorban 12 amatőr cukrász méri össze tehetségét, az elkészült süteményeket pedig Baracskay Angéla, cukrász, és Szabadfi Szabolcs, az ország pékje értékeli majd. Az Ide süss! indulásáról azonban sokáig nem lehetett tudni semmit.

Majd december elején érkezett a hír, miszerint csúszik a bemutató, de most vége a titkolózásnak, felkerült ugyanis a hivatalos műsortervbe a premieridőpont. Az Ide süss! első adása március 26-án, hétfőn 20 órakor lesz a VIASAT3-on és a műsor minden hétköznap este képernyőre kerül tavasszal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása