Csak kapkodjuk a fejünket, mennyi premier sorozat érkezik a magyar HBO-ra

2018. február 23. - Jasinka Ádám

Azóta, hogy az HBO online videós szolgáltatása, az HBO GO már tv-előfizetés nélkül is elérhető, elképesztő ütemben megnőtt a kínálatába bekerült premier szériák, új sorozatévadok és filmek száma. Ez tavasszal pedig csak fokozódni fog.

hbogo_18marcius_4.jpgBizalom: Donald Sutherland mint idősebb John Paul Getty

Márciusban talán sosem látott mennyiségű premier produkció debütál az HBO felületein, ráadásul tovább haladnak a Túloldal (Beyond) című sorozattal megkezdett ifjúsági irányvonalon. A tévéadó mutatja be magyar felirattal a Hátborzongató (Freakish) című horrorszériát, melyben egy kisvárosban található vegyi gyár felrobbanása után kiszabadult mérges gáz egy csapat tini kivételével mindenkit zombivá változtatott.

hbogo_18marcius_1.jpgA Hátborzongató főszereplői

Szintén magyar felirattal lesz látható A titok (Guidance) című drámasorozat mindhárom évada. A legelső központi témája az internetes zaklatás, a másodiké a szexuális zaklatás, a harmadiké pedig a gyász feldolgozása. A történet főszereplői minden szezonban középiskolás diákok.

Azonban nem csak a fiatal felnőtteknek hoz el újdonságokat az HBO. Márciusban mutatják be először felirattal, majd pedig magyar szinkronnal A pénz hálójában (Bad Banks) című hat részes minisorozatot, melyben szerepet kapott a Rex felügyelőből ismert Tobias Moretti is. A történet főszereplője Jana, akit miután elbocsájtottak egy neves befektetési banktól megkapja álommunkáját egy másik városban. Barátját és kislányát hátrahagyva elvállalja a munkát és nagyon hamar bebizonyítja rátermettségét, ám rá kell jönnie arra, hogy korábbi főnöke továbbra is irányítja és manipulálja őt.

hbogo_18marcius_3.jpgA pénz hálójában szereplői: bal oldalt Tobias Moretti

Először felirattal, majd szinkronnal is megérkezik a Bizalom (Trust) című dráma igazi sztárszereposztással. A főbb szereplőket Donald Sutherland, Hilary Swank és Brendan Fraser alakítják. A történet John Paul Gettyről, a milliárdos vagyon örököséről szól, akit a hetvenes évek elején elraboltak és közel húszmillió dollárt követeltek az elengedéséért cserébe. A rendőrség azonban nem vette komolyan az ügyet, Paul apját és nagyapját pedig túlságosan lekötötték az üzleti világ ügyei. Így egyedül édesanyja intézte a dolgokat, és tárgyalt az emberrablókkal.

Szintén márciusban indul el először felirattal, majd később szinkronnal a Gyilkos játékok (Heathers), a Szirén (Siren) és a Barry (Barry) is. Az újdonságok mellett pedig új részekkel tér vissza ugyanebben a hónapban a Diane védelmében, a Szilícium-völgy, A biznisz és a Milliárdok nyomában is.

A szinkronos epizódok premieridőpontját még nem ismerni, ezért nincs dátum egyik újdonság mellett sem. Amint kiderül, mikor indulnak, megtalálhatjátok őket a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása