Két zsűritag sem tér vissza az RTL Klub műsorának új évadában

2018. február 16. - Jasinka Ádám

Idén év elején derült ki, hogy két különleges évad után visszatér az alapokhoz az RTL Klubon több mint három éve nagy sikerrel futó gasztroreality, A Konyhafőnök. A műsor hetedik felnőtt évadában ismét a civilek mutathatják meg, mire is képesek a konyhapultok mögött. A tavasszal induló új adásokban azonban már nem láthatjuk a nézők által oly' kedvelt Sárközi Ákost és Wossala Rozinát sem.

Gáspár Bea ezúttal nem versenyez, hanem értékel (fotó: RTL Klub)

A Blikk tudta meg, hogy a 2014-es indulása óta zsűritag Fördős Zé tér csak vissza a folytatásban. Sárközi Ákos étterme megnyitásán dolgozik, ezért volt kénytelen fájó szívvel visszautasítani az új évadra szóló felkérést, Wossala Rozina pedig más munkái miatt nem lesz látható a folytatásban. Az újság emellett megtudta azt is, hogy az egyik új ítész az első VIP-évad nyertese, Gáspár Bea lesz.

Azt azonban még nem árulta el az RTL Magyarország, hogy Gáspár Bea és Fördős Zé mellett ki lesz a harmadik zsűritag.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása