A frászt hozza a nézőire az egyik hazai tévécsatorna

2018. február 15. - Jasinka Ádám

Míg a két legnagyobb hazai kereskedelmi tévécsatorna ütközteti saját gyártású vetélkedőit, addig a kábeladók szépen feltöltik "polcaikat" a friss, országos sorozatpremierekkel és a jól ismert szériák vadonatúj szezonjaival. A Sony tavasszal több újdonsággal is készül a hazánkban üzemeltetett tévéadóira: a Sony Max és az AXN után a VIASAT6-ra is elhoznak egy folytatást és egy új produkciót.

viasat6_tavasz18_1.jpgAz Amerikai Horror Story legújabb évada, a Szekta (fotó: © 2017 Fox and its related entities)

Az első premier a március 6-án, kedden 23 órakor új évaddal visszatérő Amerikai Horror Story lesz. A sorozat hetedik évadában - mely a szekta alcímet viseli - kiemelt szerepet kap az Egyesült Államok aktuálpolitikája, de a rettegés és a horror is része marad a történetnek. A főszerepben ezúttal egy háromfős család áll, akik nehezen élik meg azt, hogy Donald Trump lett az elnök és emellett fóbiáikkal is meg kell küzdeniük.

viasat6_tavasz18_2.jpgAz élőholtak kora (fotó: © DYSTOPIAN FILMS LTD 2017)

A másik premier a VIASAT6 műsorán március 7-én, szerdán 23 órakor debütáló Az élőholtak kora című sorozat lesz, mellyel a vámpírfilmek rajongóinak kedvez a tévécsatorna. A történet szerint egy igazi rémálom válik valóra: a vámpírok átveszik az uralmat a világon, és nem tudni, vajon sikerül-e visszaszerezni a hatalom függetlenségét. Ám egy nukleáris sztrájk reménnyel kecsegtet és véget vethet a borús időknek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása