Kiderült, melyik premier török széria lesz látható nemsokára a TV2-n

2018. február 13. - Jasinka Ádám

Ahogy arról nemrég írtunk, március 5-én hazánkban is elérkezik befejező epizódjához a Bosszú vagy szerelem. A TV2-n hétköznap délutánonként még jelenleg is látható sorozat váltásaként egy idehaza eddig még nem vetített török szériát tűz műsorára a csatorna.

feriha_premier.jpg

Március 6-án, 16.50-kor indul a TV2-n a Feriha, amely a világ számos országában sikerrel debütált már. A történet főhőse Feriha, egy fiatal, ambiciózus, de szegény családból származó lány, akinek sikerül bejutnia az egyetemre. Az iskolában azonban gazdagnak adja ki magát, és mikor egymásba szeretnek egy valóban gazdag fiúval, Feriha beleragad saját, hazugságokból szőtt hálójába.

A Feriha (Adini Feriha Koydum) főbb szereplőit már itthon is ismert török színészek alakítják. A címszereplőt Hazal Kaya (Tiltott szerelem), édesanyját Vahide Percin (Szulejmán), édesapját Metin Cekmez (Seherezádé, Egy ellopott élet), míg szerelmét Cagatay Ulusoy formálja meg.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika Csukodi 2018.05.16. 21:14:16

Feriha en minden nap nezem nekem Nagyon jo film
süti beállítások módosítása