Ma búcsút kell vennünk az RTL Klub egyik saját gyártású sorozatától

2018. február 08. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub műsoráról pár hete köszönt el a Castle. Már csak egy rövid évad van hátra a Dr. Csontból, és a Szulejmán is véget ér nem olyan sokára. Az RTL Magyarország főadójának nézői azonban nem csak a vásárolt tartalmaktól, hanem ma este az egyik hazai sorozat szereplőitől is kénytelenek elbúcsúzni.

valotarsak_sorozatzaro_epizod.jpgFotó: RTL Klub

Február 8-án, csütörtök este 22 óra 10 perctől kerül képernyőre a Válótársak harmadik évadának fináléja, ami egyben a teljes sorozat záró epizódja is. A Válótársak 2015 novemberében debütált az RTL Klubon és a Scherer Péter, Stohl András és Lengyel Tamás, valamint Balsai Móni, Gubás Gabi és Földes Eszter főszereplésével készült széria kitaposta az utat a többi saját gyártású sorozat előtt a kereskedelmi tévék felé.

Már ezért is köszönet jár a készítőknek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása