Pásztor Erzsi visszatér a képernyőre

2018. február 06. - Jasinka Ádám

A napokban Pásztor Erzsi, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő volt a TV2 reggeli műsorának vendége. A színésznő, akit legtöbben talán a Szomszédok című teleregény Janka nénijeként ismernek, az utóbbi hónapokban ritkán szerepelt a tévéképernyőn. Ez azonban nemsokára megváltozik.

mokka_pasztorerzsi.jpg

Pásztor Erzsi a Mokkában ugyanis elárulta, hogy a Jóban Rosszban egyik új szereplőjét alakítja majd: "Felkértek egy szerepre. Mondtam, elolvasom és meglátom. Elolvastam és a színtiszta igazság az, hogy teljesen olyan volt a szerep mint Janka (nevet). Szóval egy undok dög, akit én elvállaltam. Három napig forgattam csak, de nagyon-nagyon jó volt, élveztem."

Egyelőre nem tudni, Pásztor Erzsi mikor és melyik szereplő oldalán tűnik majd fel a Jóban Rosszban történetében, de egy biztos, emlékezetes jelenléte lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.02.06. 13:50:26

Ha Vágási Ferit hoznák vissza, azt meg is nézném. :)
süti beállítások módosítása