Játssz és szurkolj az újabb magyar Oscar-díjért az Egyesült Államokból

2018. február 02. - Jasinka Ádám

Egyedülálló játékot hirdet az egyik hazai tévécsatorna műsora. A TV2-n hetente képernyőre kerülő filmes magazin, a Hello Hollywood nyereményjátékának győztese február végén elutazhat Los Angelesbe, majd pedig március 4-én, az Oscar-díjátadó napján részt vehet az egyik legnagyobb filmstúdió partiján és világsztárok mellett izgulhat többek között Enyedi Ildikó filmjének győzelméért is.

hellohollywood_oscar_nyeremenyjatek.jpg

A február 4-én, 11-én és 18-án adásba kerülő Hello Hollywoodban elhangzó kérdésekre az adás napján este nyolc óráig lehet beküldeni a helyes megfejtéseket. Mivel idén 90. alkalommal rendezik meg az Oscar-díjátadó gálát, így a mindhárom kérdésre helyesen válaszoló és az utazási feltételeknek megfelelő 90. válaszadó lesz a nyertes. A győztest a február 25-i adásban hirdetik ki.

"Egy filmrajongó számára ez valóban feledhetetlen utazás lesz. Szerettem volna, ha egy magyar néző testközelből is átélheti, milyen jelentősége és rangja van a filmvilágban az Oscar-nak. A szerencsés nyertes hollywoodi sztárokhoz illő fogadtatásban részesül, a reptérről limuzin viszi majd a szállodába, és meghívója lesz a 20th Century Fox Oscar-partijára" - mondta Návai Anikó, a Hello Hollywood műsorvezetője.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása