Két hétig kódolatlanul elérhető lesz az egyik kábelcsatorna

2018. február 02. - Jasinka Ádám

Február 5-től, tehát jövő hét hétfőtől két héten keresztül, február 18-ig kódolatlanul elérhető lesz a TV2 Csoport gasztrocsatornája minden MinDig TV néző számára.

lichitv_kodolatlan_hetek.jpg

A LiChi TV ráadásul február 15. és 18. között egymást követő négy este torkos csütörtök alkalmából nem csak főzőműsorokat, hanem olyan filmeket is képernyőre tűz, melyekben a gasztronómiának is szerep jut. A Férjez mész, mert azt mondtam, a L'ecsó, a Bor, mámor, Provence és a Kőkemény család került fel a LiChi TV étlapjára.

Az idehaza nagyon is jól ismert gasztroarcok közül láthatjuk Nigellat, Gordon Ramsay-t és Jamie Olivert is, de természetesen a hazai műsorok sem fognak hiányozni, így továbbra is képernyőn lesz az Ízes élet, a Hentesek és a Süti suli Mónikával is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása