Hét év után ma véget ér az RTL Klub közkedvelt sorozata

2018. január 30. - Jasinka Ádám

Több mint hét és fél éve találkozhattak a magyar tévénézők először az íróból lett nyomozóval, és a New York-i rendőrség legtalpraesettebb, ám tragikus múltú rendőrnőjével: Richard Castle és Kate Beckett párosával. Az Egyesült Államokban is nagy sikerrel vetített sorozat 2010. július 20-án debütált az RTL Klubon és 2018. január 30-án elérkeztünk az utolsó epizódjához. A finálé 22 óra 55 perckor kezdődik.

castle_utolso_epizod.jpg

Köszönjük a felejthetetlen pillanatokat Kisfalvi Krisztinának, Czvetkó Sándornak, Megyeri Jánosnak, Nemes Takách Katának, Halász Arankának, Damu Rolandnak és Papp Dánielnek, valamint a sorozatban valaha megszólalt összes magyar színésznek, és a magyar változaton dolgozó stábtagoknak is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.01.30. 17:05:56

Pedig ez a sok egyforma sorozat közül az egyik igazán jó.
süti beállítások módosítása