Mindkét török sorozatát új időpontba pakolja az RTL Klub

2018. január 24. - Jasinka Ádám

Január elején derült ki, hogy megváltoztatja korábban ismertetett műsorrendjét az RTL Klub. Emiatt a Szulejmán epizódjai nem sokkal, csak pár perccel kerültek későbbre, míg az Elif - A szeretet útján maradt a helyén. Februártól azonban minden megváltozik.

rtlklub_februar_2018_1.jpg

Tegnap jelentették be, hogy február 5-én indul az RTL Klubon A Fal Sebestyén Balázs vezetésével, mely minden hétköznap este látható lesz. Ennek köszönhetően később kezdődik majd a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is, így a hetente csak egy epizóddal jelentkező sorozatok még később kerülnek műsorra. A Szulejmán február 7-től 21.40 helyett 22.10-kor kezdődik majd, tehát ismét éjjelre pakolják a széria részeit.

A Fal a Híradó után, 19.05-től lesz adásban, ezért a Fókusz visszakerül a hírműsor elé. Emiatt az Elif - A szeretet útján epizódjai a pár hete megszokott 16.45-ös kezdés helyett február 5-től fél órával hamarabb, már 16 óra 15 perckor elindulnak. A délutáni Szulejmán ismétléseket pedig megszünteti az RTL Klub.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virág Lászlóné Ibolya 2018.01.24. 21:00:25

Teljesen hülyére veszik a nézőket, pedig mi fizetünk
süti beállítások módosítása