Visszatér a képernyőkre az egyik kedvelt török sorozat

2018. január 17. - Jasinka Ádám

Sokan és sokszor kérdezik, hogy mikor ismétlik meg a hazai tévéadók az egykoron sikerrel futó, népszerű török szériákat. Jó hír, hogy az egyiket január végétől újra képernyőre tűzik.

megtortszivek_izauratv_ismetles.jpg

A Megtört szívek közel másfél évig, először minden hétköznap, majd pedig már csak szombat délutánonként volt látható a TV2 műsorán. A sorozat három évad után tavaly december 16-án dupla résszel ért véget hazánkban. Ma kiderült, hogy nagyjából egy hónappal a finálé után újra képernyőre kerül a Gürpinar-család története. Január 29-től, minden hétköznap reggel, 9 óra 35 perctől az elejétől kezdve megismétlik a Megtört szíveket az Izaura TV műsorán.

A sorozat magyar változatának utolsó forgatási napjairól videós beszámolót készítettünk, melyben a főbb szereplők szinkronhangjai mesélnek élményeikről, és a sorozatról.

Ne maradj le semmiről!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása