Az RTL mindkét török sorozata új időpontba kerül jövő év elején

2017. december 23. - Jasinka Ádám

A TV2-vel ellentétben az RTL Klub jócskán átszabja januárra a műsorkínálatát. Ennek eredményeként pedig nem csak az esti, hanem a délutáni sorozatok és saját gyártású produkciók is új időpontba kerülnek az év első hetétől.

rtlklub_januar_2018_torok_sorozatok1.jpg

Január 2-tól, keddtől folytatja az RTL Klub hosszú kihagyás után a Szulejmán délutáni ismétléseit. A kosztümös török széria minden hétköznap 14.30-tól dupla részekkel kerül újra képernyőre a magyar számozás szerinti 135. résztől kezdve. Mivel az ősszel a Híradó előtt jelentkező Fókusz januártól visszakerül a főműsoridőbe, emiatt jövőre az Elif - A szeretet útján majdnem fél órával később, 16.45-kor kezdődik majd.

Ennek a hírnek azok a nézők nem fognak örülni, akik mind Elifet, mind a TV2-n futó Bosszú vagy szerelmet nézik, ugyanis januártól e két széria egy időben lesz látható.

rtlklub_januar_2018_torok_sorozat2.jpg

Jövő év első heteiben az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt mellett nem lesz másik napi saját gyártású produkciója az RTL Klubnak, így az esti sorozatok jóval korábbi időpontban képernyőre kerülhetnek. A Szulejmán premier epizódjai január 3-tól szerdánként 21.10-kor kezdődnek majd. A sorozat legutóbb 2017 januárjában volt ilyen korai időpontban látható.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika Banyaine 2018.03.03. 07:34:48

Elif a szeretet utjan magyar szinkronizalassal is meg szeretném nézni !
süti beállítások módosítása