Két év után újra feltűnik a Barátok közt régen látott, balhés szereplője

2017. december 20. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub szappanoperája, a közel 20 éve indult Barátok közt az elmúlt évek alatt jó néhány változáson átesett már, és az alap szereplők közül mára csak páran maradtak stabilan részesei a történetnek. Nóra (Varga Izabella), Miki (Szőke Zoltán) vagy Vili bácsi (Várkonyi András) szinte kihagyás nélkül, két évtizede látható a képernyőn. Hamarosan pedig újra feltűnik egy két éve nem látott, egykoron meghatározó figura, Bartha Zsolt.

baratokkozt_rekasikaroly_visszateres1.jpgFotó: RTL Klub

"Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károlyt, és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak" - nyilatkozta Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere a Borsnak.

xaktak_2018.jpgHamarosan Mulder hangjaként is visszatérhet Rékasi Károly (fotó: Cool)

Rékasi Károly idén októberben, 27 hónapnyi kihagyás után tért vissza a Barátok közt nagytétényi stúdiójába, hogy ismét a balhés Bartha Zsolt bőrébe bújjon. Kihagyásának oka egy két és fél évvel ezelőtti baleset volt, mely miatt nem csak sorozatbeli, de színházi és szinkronos munkáit is kénytelen volt szüneteltetni. A színész azonban már visszatért a József Attila Színház színpadára, és a hangját is egyre többet hallhatjuk.

Reméljük, legközelebb a január 5-én, hazánkban az amerikai premier után 48 órával a Cool műsorán 21 órától képernyőre kerülő új X-Akták évadban is hallhatjuk majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.20. 16:35:36

Rékasi remek színész néha kicsit nagy a pofája, de hát melyik celebnek nem az, bár úgy tűnik, hogy a balesete után kicsit visszavett ebből. Különösebben nem ráz fel a hír, tekintve, hogy bő másfél éve még véletlenül sem nézem. A sorozat beharangozó reklámjait is elkapcsolom. Annyira sz@r, bugyuta és unalmas a történet, hogy az már erősen fárasztó. Az új szereplők borzalmasan gyengék arról nem is beszélve, hogy: hol vannak ott a Barátok? Mindenki csak acsarkodik, áskálódik, veszekszik ez lenne a magyar Barátság? Sajnos a hétköznapi életben is úgy látom, hogy igen ez a módi és akiknek ilyen barátai vannak, azoknak nincs szükségük ellenségekre!
süti beállítások módosítása